English Francais Deutch
Despre
   

Culda's Horses va pune la dispozitie posibilitati de cazare multiple dupa preferinta :

Hotel de 3* la Complexul Agroturistic "Fantanita Craiesei" unde va asteapta camere simple, duble sau apartamente, toate decorate in stil specific romanesc avand in dotare televizor si frigider. Daca doriti avem de asemenea 5 casute unde va putem caza in cele mai bune conditii, avand si acces la dusuri. Exista si o zona special amenajata pentru camping.

Tot la "Fantanita Craiesei" va asteapta si un restaurant cu un meniu bogat in mancaruri specifice zonei. Marea majoritate a produselor folosite la prepararea mancarurilor de aici sunt productie proprie si deci 100% naturale. Vizitatorul va gasi aici mancarea gustoasa si plina de arome proaspete a casei traditonale transilvane.

Pe parcursul excursiilor calare veti fi cazati la cabanele sau casele de oaspeti de pe traseul ales care va vor astepta intotdeuna in cele mai bune conditii de curatenie si confort, toate avand apa curenta si dusuri; masa in timpul excursiei va fi asigurata de personalul nostru de intendenta care va astepta la fiecare popas, si care va avea in sarcina si ingrijirea cailor, astfel incat dumneavoastra nu va ramane decat sa va odihniti sau sa vizitati atractiile turistice.

Apartament
Separeul restaurantului
Cabana Popas Sambata
Casutele de la Popas