English Francais Deutch
About
   

O vacanta la Culda's Horses poate sa insemne o vacanta linistita in aer liber, pescuit , plimbari cu trasura sau, in functie de sezon, cu sania trasa de cai, departe de zgomotul, agitatia si poluarea orasului, sau o aventura calare pe care sa v-o amintiti multa vreme.

Calarie - Cu un efectiv de 8 cai dresati pentru calarie Culda's Horses va ofera posibilitatea de a calari oricat de la o ora pana la 10 zile.
Oferta noastra de calarie acopera o plaja larga de posibilitati:

Excursii Calare - Pentru grupuri de minim 3 persoane se organizeaza excursii calare, adevarata provocare si frumusete a Turismului Ecvestru. In functie de timpul pe care il aveti la dispozitie organizam excursii de 3-14 zile care includ vizitarea obiectivelor turistice din Tara_Fagarasului, picnicuri in padurile din imprejurimi, plimbari cu trasura, si multe alte surprize pe care vi le pregatim. In fiecare loc de popas veti fi asteptati de catre oamenii nostri care se vor ingriji de provizii, cazare si ingrijirea cailor. Exemplu de traseu

Plimbarile cu trasura - va vor purta oriunde veti dori in Tara Fagarasului pe trasee concepute astfel incat sa puteti vizita cat mai multe dintre punctele de interes turistic .

Cursuri de calarie - in functie de experienta pe care o aveti lectiile de calarie vor incepe in manej sub atenta supraveghere a unui profesor experimentat, urmate de scurte iesiri in imprejurimi. Pentru copii Culda's Horses pune la dispozitie ponei blanzi si dresati pentru calarie care vor castiga cu siguranta simpatia celor mici dar si a celor mari. Pentru a va insusi cunostintele minime de calarie veti avea nevoie de 5-10 ore de curs dupa care puteti participa la excursiile de grup de 3-14 zile pe care le organizeaza Culda's Horses.

Pregatirea de plecare
Adaparea cailor la un popas
Aproape  am ajuns
Seara petrecere in jurul focului
Un inceput..